De Strubben: dé plek voor ontmoeting en ontspanning, midden in Drenthe!

Nieuws

Het laatste nieuws over de Strubben in Schoonloo leest u hier. Maar ook diverse aanbiedingen en andere wetenswaardigheden over de Strubben Groepsaccommodaties. 

Klik hier om uzelf vrijblijvend in te schrijven op onze digitale nieuwsbrief.


Nieuws


Nieuwsbrief oktober 2017

12-10-2017 - Inmiddels is het herfst en is het tijd om jullie op de hoogte te brengen van hetgeen er op en rond De Strubben is gebeurd en gaat gebeuren.

Lees verder...

Nieuwsbrief juni 2017

22-06-2017 - De afgelopen weken was het, mede door het mooie weer , fijn vertoeven op De Strubben. We hebben verschillende soorten groepen in ontvangst mogen nemen en de eerste campinggasten verwelkomd. 

Lees verder...

Nieuwsbrief mei 2017

27-05-2017 - Het voorjaar heeft zich aangediend en alhoewel het soms nog behoorlijk koud kan zijn, staan er veel bomen in bloei en wordt het ook bij De Strubben steeds groener.

Lees verder...

Een gezond en gezegend 2017 toegewenst!

28-12-2016 - Inmiddels loopt de herfst ten einde en komt de winter eraan. Ook op onze groepsaccommodatie “De Strubben” is dat goed merkbaar. De bomen zijn kaal en de eerste nachtvorst hebben we gehad. 

Lees verder...

Een verslag van de eerste maanden

08-09-2016 - De zomer is zo goed als voorbij.. Wij (Janke en Pieter) kijken in dit verslag terug op de eerste maanden die we op de Strubben als nieuwe eigenaar mochten meemaken. Er is veel werk verricht, maar we hebben ook enorm genoten, en de eerste groepen hebben de Strubben Groepsaccommodaties al weer bezocht!

Lees verder...

De prijzen voor 2017 zijn bekend

26-08-2016 - De prijzen voor 2017 voor beide groepsaccommodaties op de Strubben zijn bekend! En wees er snel bij want er zijn al diverse reserveringen voor 2017 binnen.

Lees verder...

Maak kennis met de nieuwe eigenaar van de Strubben

02-03-2016 - Vorig jaar hebben we als stichting de Strubben groepsaccommodaties besloten om te stoppen en De Strubben te verkopen. Inmiddels is De Strubben verkocht en met ingang van 29 april a.s. is de familie Herder de eigenaar van de Strubben.

Lees verder...

Last minutes en aanbiedingen

Bekijk hier last minute aanbiedingen, kortingsacties en andere voordelen om de Strubben Groepsaccommodaties te boeken voor een weekend, midweek of volledige week!

Lees verder...