De Strubben: dé plek voor ontmoeting en ontspanning, midden in Drenthe!

Een gezond en gezegend 2017 toegewenst!

28-12-2016 - Inmiddels loopt de herfst ten einde en komt de winter eraan. Ook op onze groepsaccommodatie “De Strubben” is dat goed merkbaar. De bomen zijn kaal en de eerste nachtvorst hebben we gehad. 


Herfst op de Strubben

Een prachtig bladeren dek lag over de grond verspreidt, daar tussen allemaal dennennaalden en kastanjes. Tijdens het stormachtige weekend in november zijn er twee bomen omgewaaid.

Eind november hebben we de laatste gasten gedag gezegd. De laatste twee maanden zijn er familie weekenden geweest, personeelsuitjes en verschillende Alpha groepen.
 

Nu tijd om te gaan opknappen

Op locatie zijn we begonnen met het opknappen van drie 1 persoonsslaapkamers in het hoofdgebouw.  De muren zijn gesausd en er komt iets nieuws op de vloer, ook worden her en der nieuwe planchets en spiegels opgehangen.
 
De gehele zolderverdieping is leeggehaald en schoon gemaakt.
 
 

Nieuwbouw douches

Daarnaast wordt er dit voorjaar begonnen met de bouw van twee nieuwe douches in het hoofdgebouw. In het hoofdgebouw komt er 1 slaapkamer met een tweepersoons bed en op de drie 1 persoonsslaapkamers komen houten bedden met nieuwe matrassen.
Met wat hulp van kinderen en vrienden hopen we bovenstaande, dit voorjaar, te realiseren.
 
Begin januari beginnen we met het kappen van veertig naaldbomen. Hoe het een en ander vorm gaat krijgen zullen we in de loop van de tijd gaan zien
 
Wanneer u terug komt op De Strubben zult u vast de veranderingen zien.
 

Wij kijken terug op een fijne en goede start op De Strubben.

 
Voor nu wensen wij een ieder van u een gezond en gezegend 2017!