De Strubben: dé plek voor ontmoeting en ontspanning, midden in Drenthe!

Nieuwsbrief december 2018

Tot oktober is het heel druk geweest op de Strubben.Het was een komen een gaan van diverse groepen. Veel schoolkinderen, enkele kerk/jeugdgroepen, veel studenten en in de weekenden families. De eerste twee weekenden van oktober mochten we twee familie reünies verzorgen.


Luxe Appartement

Daarnaast is het appartement klaar en konden we daar de eerste huurders ontvangen.Dit was familie Hoekstra uit Sneek. Het appartement kan de komende tijd nog gehuurd worden, dus hebt u zin om er nog even tussenuit te gaan, u bent van harte welkom.
 

Basic Appartement

Dit was voor heen de ouderen kamer beneden maar is nu verbouwd zodat het ook gebruikt kan worden door wandelaars en fietsers die voor een of meerdere nachten een plekje zoeken.

Klik hier voor prijzen en meer informatie
 

Buiten

Ook buiten is er het een en ander gebeurd. De opgang voor minder valide mensen is aangepast, ramen en kozijnen zijn gewassen, struiken zijn gesnoeid en er is een nieuwe en stevigere partytent geplaatst achter het kamphuis.
 

Verbouw

Inmiddels zijn er verbouw plannen voor het kamphuis. Beide grote slaapzalen willen we in tweeën splitsen zodat  families, jeugdgroepen en schoolkinderen meer privacy krijgen als ze in het kamphuis verblijven. Deze werkzaamheden zullen begin december worden uitgevoerd door aannemer K en K Haanstra uit Mildam.
 

Verdere plannen

Op dit moment loopt er een onderzoek naar het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast wordt de tuin, voor bij de weg, binnenkort aangepakt. In overleg met een hovenier wordt gezocht naar een minder onderhoudsintensieve tuin.
 

Bedankt

Henk en Iepie, Rintje, kinderen, Ineke en Jan bedankt voor jullie inzet op de Strubben.
Wij vinden het heel fijn dat jullie ons konden helpen zodat alles er weer tip top bijstond.
Nogmaals bedankt.
 
 

Last minutes

Zowel het hoofdgebouw als het kamphuis kunnen tot de kerst geboekt worden met 10% korting
Er zijn nog mogelijkheden door de week en in de weekenden.
 
Wij wensen een ieder van u/ jullie een heel goede tijd toe en wie weet tot ziens op De Strubben.
 
Een hartelijke groet van,
 
Janke en Pieter.