De Strubben: dé plek voor ontmoeting en ontspanning, midden in Drenthe!

Nieuwsbrief maart 2018

07-03-2018 - Het wordt langzamerhand lente! In afgelopen periode is er, ondanks de rustige periode, veel gebeurd!


Rond De Strubben zien we de eerste tekenen van het voorjaar. De sneeuwklokjes en krokussen bloeien een ook de wilgentakjes en katjes staan in bloei. 

De afgelopen periode was het rustig op De Strubben. Met kerst en de jaarwisseling waren er gasten, samen bij het kampvuur en samen vuurwerk afsteken.

Grote opruiming in de gebouwen

Inmiddels zijn we een heel eind op weg met de grote schoonmaak. Bedden gesopt, kamers van boven tot beneden gepoetst, alle beddengoed gewassen en gestreken, alle planchets vervangen, tegels vervangen, waar nodig, douche's en  toiletten van boven tot onder gesopt, kamers gesopt, kamers voorzien van nieuwe kussens en ga zo maar door. Het oude kantoor, beneden, is helemaal leeg gehaald zodat de aannemer daar in maart kan beginnen met de bouw van een appartement.

Tevens is de kelder leeg gehaald en schoon gemaakt zodat we nu een prachtige plek hebben om spullen op te ruimen.
 

Het terrein is ook onder handen genomen

Ook buiten waren een aantal mannen druk bezig. Er is een nieuwe schutting geplaatst om het plateau heen. Nu staan de vuilnisbakken apart en kan er op de overige helft van het plateau gezeten worden. Er is daar een picknicktafel geplaatst.

Daarnaast zijn alle dakgoten leeg gehaald en is er een nieuw dak op de bijgebouwen gekomen. Het hoofdgebouw is voorzien van isolatie, kortom een rustige doch werkzame winter periode.

Last minute!

In maart en april zijn er nog mogelijkheden om te boeken voor het Kamphuis met 10% korting.
 
 
Pasen 2018
Een gezellig paasweekend met familie, vrienden of de vereniging op de Strubben in Drenthe!
Lastminute: 10% korting.

Boek snel want vol is vol.
 
 
Groetjes van: Janke en Pieter
 
Ps: het afgelopen jaar zijn er verschillende dingen op de Strubben blijven liggen (kussens, handdoeken, hoeslakens enzovoort).Hiervan treft u een foto aan. Wilt u uw spullen terug, laat dit dan z.s.m. aan ons weten. 
 

Gevonden voorwerpen

Vernieuwing dak

Verbouw tussen beide gebouwen